Kompetencje dla branży turystycznej i sektora żywności wysokiej jakości - zadania Anty-Covid
14.11.2020Projekt jest skierowany do mikro, małych, średnich i dużych przedsiębiorstw z sektora ŻYWNOŚCI WYSOKIEJ JAKOŚCI (PKD. C. 10) z siedzibą na terenie całej Polski.
Proces rekrutacji trwa do 31.12.2020 r. Wsparcie będzie realizowane do 31 marca 2021 r.
Celem projektu jest podniesienie do końca marca 2021 r., zgodnie z potrzebami przedsiębiorców, kompetencji w zakresie Rekomendacji Nadzwyczajnych Sektorowej Rady ds. kompetencji sektor żywności wysokiej jakości, mających na celu zapobieganie negatywnym skutkom pandemii w następujących obszarach tematycznych:
Dobre Praktyki Higieniczne GHP i HACCP w warunkach pandemii;
Organizacja sprzedaży i promocji w warunkach pandemii;
Zaopatrzenie surowcowe zakładu produkcyjnego w warunkach pandemii;
Magazynowanie i transport żywności w warunkach pandemii;
Zarządzanie kryzysowe w przypadku wystąpienia zakażenia w zakładzie.
Rekomendowanymi formami wsparcia są SZKOLENIA.
Szczegółowe informacje na temat Projektu znajdują się na stronie internetowej: http://kompetencjedlaturystyki.pl/ (zakładka SEKTOR ŻYWNOŚCI).
mm